Moj profil

Crtaj s Vegeta Natur pastama i osvoji jednu od čak 35 vrijednih nagrada!

Pokaži svoju kreativnost i osvoji iPad Air 5, set tanjura sa svojim dizajnom ili vrijedan poklon paket

Uživamo u kuhanju! No, svatko tko je ikada stajao pred štednjakom miješajući istovremeno juhu, bazu za rižoto i sjeckajući povrće sa strane zna da je ponekad teško uskladiti tu ljubav prema hrani i pripremi sjajnih obroka kod kuće s tempom svakodnevice. Upravo zato se sve više zaljubljujemo u praktična rješenja koja nam omogućuju da očuvamo okus i kvalitetu jela, ali bez potrebe za dugim pripremama i čišćenjem gomile posuđa. Jedan od takvih kulinarskih (sp)aseva iz rukava su – Vegeta Natur paste! Ovi maleni čarobnjaci donose novu dimenziju kuhanju, čineći ga pristupačnim, ukusnim i jednostavnim.

Lako je kao jedan, dva, tri!

  1. Odaberi jedan od četiri okusa Vegeta Natur paste
  2. Odvrni čep i doziraj u jelo po ukusu
  3. Promiješaj, serviraj i uživaj!

Uz Vegeta Natur pastu od luka nema više plakanja i dugog pirjanja. Za samo 40 minuta pripremi krepku i svima dragu mesnu juhu ili iznenadi nepce vegetarijanskom verzijom variva od muškatne bundeve. U svakom se pakiraju nalaze čak 3 glavice luka pa samo otvori, dodaj koliko trebaš i kreni u stvaranje. Ne voliš onaj dugotrajni miris češnjaka na prstima? Ni mi, zato nas je oduševila Vegeta Natur pasta od češnjaka – za ruke bez mirisa i jelo puno okusa te čak 16 češanja češnjaka u jednom pakiranju! Jednostavno doziranje žlicom ili stiskom tube omiljene će i brze zalogaje sa sirom ili marinadu za piletinu podići na novu razinu.

Vegeta Natur povrtna pasta jedinstveno je rješenje za sve koji žele uživati u svježem i bogatom okusu povrća, ali imaju malo vremena za pripremu i sjeckanje. Imaš samo 25 minuta za ručak? Isprobaj ju u stir fry puretini. Nema više gubljenja vremena, samo dodaj koliko želiš i uživaj u punom okusu svježeg povrća jer se u svakom pakiranju Vegeta Natur povrtne paste nalazi čak 204 g svježeg povrća. A znaš li kako staviti 4 teglice bosiljka u jedno pakiranje? Mi da! U novoj Vegeta Natur pasti od bosiljka nalazi ga se upravo toliko pa svježi bosiljak za omiljeni RECEPT imaš na dohvat ruke cijele godine. Doziraj po ukusu i uživaj u stvaranju!

A sad –kreće nagradno darivanje. Ne želimo copy/paste, budi originalan!

Nagradni natječaj „Umjetnički as iz tube“ traje od četvrtka 25. siječnja do nedjelje 18. veljače na stranici vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava, a čeka te čak 35 sjajnih nagrada;

  • 5x set tanjura sa svojim dizajnom
  • 5x iPad Air 5
  • 25x vrijedan poklon paketVegeta proizvoda.

A kako do nagrada?

Stvarajući umjetnička djela na tanjuru. Naime, na raspolaganju imaš tanjur i četiri boje s pakiranja Vegeta Natur pasti. Crtaj i kreiraj izmjenjujući boje po svojoj želji, a kad si zadovoljan, dovrši prijavu i čekaj sud stručnog žirija. Tko zna, možda osvojiš set tanjura sa svojim jedinstvenim potpisom. Zamisli reakcije obitelji i prijatelja kad im idući puta svoj specijalitet poslužiš na njima?

Što čekaš? Trk na vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava, pronađi tanjur koji ti služi kao slikarsko platno, osmisli svoju idealnu kreaciju na njemu koristeći boje Vegeta Natur pasta i uživaj stvarajući. Ako želiš, podijeli finalnu viziju savršenog tanjura na društvenim mrežama i pozovi prijatelje da se i oni uključe u Nagradni natječaj “Umjetnički as iz tube”

Sretno svima!