Moj profil

Ukusni i jednostavni: Deserti za koje vam ne treba pećnica

Slastice bez pečenja savršeno su rješenje za sve one koji žele uživati u slatkim zalogajima bez nepotrebnih vrućina tijekom ljeta.

Bilo da se radi o brzinskim kolačima, ukusnim tortama ili osvježavajućim sladoledima, slastice nude beskonačne mogućnosti za kreativnost i uživanje. Pridružite nam se u istraživanju slatkog svijeta bez paljenja pećnice i otkrijte kako lako možete pripremiti slastice koje će oduševiti vaše nepce i zadiviti vaše goste.

Ljeto je nemoguće zamisliti bez sladoleda, zato vam donosimo jednostavne i fine ideje kako napraviti domaći. Ako ste ljubitelj slastica s daškom kiselosti ne propustite fantastični cheesecake sladoled . Ovo kremasto osvježenje sjajno nadopunjava šumsko voće koje i daruje sjajnu boju desertima. Za još jednostavniju pripremu u samo 5 minuta pripremite hi protein ukusni sladoled. Nevažno birate li okus kokosa ili cheesecakea, za oba će vam trebati tek nekoliko sastojaka. Još jedna neodoljiva kombinacija čokolade i voća oborit će vas s nogu. Omiljene Lino Lade i banana bit će vaš najdraži način za rashladiti se, a zasigurno će se svidjeti i najmlađima.

Smanjite vrućine uz nevjerojatno jednostavne deserte za koje vam neće trebati pećnica.

Tražite nešto što će vas hitno rashladiti? Sorbeti su izbor za vas! Sorbet od lubenice daruje najbolje okuse ljeta, a zbog mente ćete osjećati još veće osvježenje. Lubenica je jedno od brojnog voća koje možete iskoristiti za sorbet, odaberite najdraže za potpuno uživanje.

Niti tijekom ljeta ne morate odustati od pravljenja slastica. Za one kojima je život bez kolača nezamisliv odabrali smo nekoliko jednostavnih i originalnih recepata uz koje se nećete znojiti.

Najljepše mirise u kuhinji pružit će pina colada cheesecake bez pečenja. Neodoljiva torta gotova u samo 45 minuta obogatit će vaš dom aromama ananasa, kokosa i ruma. Dodatno impresionirajte goste ili ukućane ovoga ljeta tortom bez pečenja s narom. Osim što je prekrasne boje, torta je puna vitaminom C i nezaboravnim okusima.



Predahnite od posla uz slatke zalogajčiće Dolcela cookies dough proteinskih pločica . Gotove u samo pola sata, pločice od tamne čokolade, badema i kokosovog brašna ukusan su predah od stvarnosti. Još jedna proteinska slastica su proteinske kuglice proteinske kuglice gotove u 20 minuta, a pripremiti ih mogu i oni s najmanje iskustva u kuhinji.

Niti najzahtjevnija nepca neće odoljeti osvježavajuće laganom okusu panna cotte s preljevom od malina i narančom panna cotte s preljevom od malina i narančom. Nećete izbjeći zaljubljivanje u ovaj desert. Omiljeni kremasti kolač ove sezone lagan je spoj keksa i pudinga keksa i pudinga. Poslužite ga u otmjenim prilikama ili se počastite kockom kolača gledajući u najljepši zalazak sunca na našoj obali.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.